Proč?
Anotace: Možná to nepochopíte...ale mé srdce to chápe...
Proč na něj pořád myslím?
Proč ho z hlavy nevypustím?
Proč ho stále ráda mám?
Proč ho pořád vyslýchám?
Proč se ho furt na něco ptám?
Proč musí být člověk na všechno sám?
Proč ho nechci ztratit?
Proč se i za lásku musí platit?
...
Protože jsem blbá kráva,
co ho má tak strašně ráda...
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Someday
Komentáře (1)
Komentujících (1)