Nikdy neříkej Nikdy
Ách...to bylo krásný
Ta vzpomínka je ještě
Horká...Držel jsi mě v
Náruči a Já byla stejně
Hloupá
Nikdy se nestalo co by si
Každý znás přál
Nikdy nebylo vyřčeno..Co kdyby???
Čeho se bát???
Jen pouhá slova,tečky a otazníky
Nejsem hloupá,že nepoznám
To tvoje ...NIKDY!NIKDY!
Mám na duši šrám,který bolí
Jseš v dálce,co nás spojí??
Zase jen ta sladká slova
Nechci už nikdy...jen
Zas a Znova??
Přečteno 475x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, BArBArKO, Holis, Woski, gaginas, Zweiblumen, HannyJanny, jedam, Modrý Adept, V e r u n k a
Komentáře (3)
Komentujících (3)