Sladká minulost...tohle číkám taky, a připadám si, jako stařena, co má už všechno hezký za sebou...a přitom- měla bych si užívat, ne?? Kamarádka mi dneska řekla- "Já vim, že to nejde jen tak na Něj nemyslet. Ale musíš jít dál, prostě se odpoutat, zavřít za tím dveře-" A já vim, že to stejně nedokážu /protože zatím nechci...???/ ale ta věta- dala mi nějakou obrovskou sílu chtít...no, takže tak:-)
01.04.2008 19:36:00 | Veru