Maluji
Maluji písmena, skládám z nich slova,
slova dám do řádku, napíši pohádku.
Pohádku života.....
Pohádku života jaký si přejeme?
Nebo snad takovou co právě žijeme...
Žijeme pohádku plnou náhlých zvratů,
nikdy se nedozvíš jakou Ti osud chystá kartu...
Hezky je promíchá, důkladně protřese.
Lásku a štěstí Ti možná přinese...
Či je jen rozhodí náhodně po stole,
co asi vytáhneš z hromádky osude...
Já karty dostala, nesou jen trápení.
Láska mi odešla, štěstí šlo vedle ní...
Přišel mi smutek v batůžku slzy měl,
řekl mi vezmi si .... mám jich tu přehršel...
Přečteno 429x
Tipy 10
Poslední tipující: blue, Štěpina G, labuť, jedam, WAYWARD, Lota
Komentáře (4)
Komentujících (4)