STARÁ LÁSKA KORODUJE
Anotace: básnička po jedné cigaretě na balkóně...
slyším praskat kůru stromů
slyším šišky z jedle růst
nemastný mám život k tomu
v srdci kručí věčný půst
cítím tě jak do té kůry
sypeš sůl a koření
rychle páni dřevorubci
podetnout mi kořeny
Přečteno 461x
Tipy 4
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, excited, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)