pocit
Anotace: iba tak... stáva sa
opäť sa ma dotkol spleen
miesto tvojich rúk
tak koľkýkrát už
nemou túžbou kričím?!
zbytočné slová čo ma objímali
opité prchavou vôňou noci
rozliezajú sa mi
zas a znova
bruškami prstov po tele
ohrdnutá a bezbranná
padám im k nohám
a prosím o vykúpenie
Přečteno 351x
Tipy 16
Poslední tipující: J's .., Noc17, NikitaNikaT., vodnař, jedam, prostě já, hanele m., Petbab
Komentáře (6)
Komentujících (5)