Anotace: Co dodat? Snad mě moc nezdupete:-)
Já, tvor tak věčně ukecaný,
teď nenalézám vážně slov,
když čtu Tvý verše nadýchaný,
jen prosté "Dík!" bych říci moh'!
Ponořím se do svého snění,
o něze Tvé si budu snít,
v mámivém kraji zapomnění
já bloudíc šťasten budu žít...
P.S. Je krásné Tě tu objevit,
Tvé něžné svěží básně číst,
v duši zase mít krásný cit...
Tys požehnání,jsem si jist!
24.04.2008 13:54:00 | Kozoroh 1
jak bychom tě zdupat mohli..
když máš křídla..co se pohli..
vynesou tě někam kde je krááásně..
kde pak budeš skládat
další okřídlené básně..
02.04.2008 18:18:00 | Bean