Spolu se probouzíme
Spolu mezi rozkvetlými tulipány,
ve stínu stromů,
ležíme nazí,
za zvuků přírody,
jenž do rána se probouzí,
po plamenném milovaní,
když nám čas ubíhá,
v lásce,
minuty,
hodiny,
dny,
nepočítáme,
okamžiky prožíváme,
co přijde,
v budoucnu nás nezajímá,
svůj sen si spolu žijeme….
Přečteno 399x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Princezna.Smutněnka, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)