Miláčku ...
Anotace: ... jen tok myšlenek chycených na papír
Mám náruč vzpomínek
složených ze střípků společných dnů..
Pojď se sem podívat,
chci Ti je ukázat miláčku můj...
Miláčku podívej,
splnil se nám sen -
máme se rádi...
Miláčku podívej,
dal jsi mi prstýnek -
já tobě druhý...
Miláčku podívej,
to je náš andílek -
spí v Tvém náručí...
Miláčku podívej,
tady se zhroutil sen -
prý jsi nešťastný ...
Miláčku podívej,
už není žádný sen -
na střípy rozbil se ....
Prý něco tu chybí...
Mám náruč vzpomínek,
složené ze střepů bolavých dnů ...
Přečteno 457x
Tipy 7
Poslední tipující: blue, Štěpina G, igniss, kouzelníček, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)