Zapovídám si stále . . .
Stále si zapovídám
. . . myslet na Tebe
Však Ty jistě víš . . .
Každá z nich
(co poseto je jimi nebe)
Každá
jako dožitá báseň
Ozvěna příboje
Zrcadlení v čase
Fata morgana
nedosažitelné melodie
co navždy dozněla
Jen zvonky radostného smíchu
jarní vánek rozvane
. . . jako tenkrát . . .
Přečteno 376x
Tipy 15
Poslední tipující: Lota, Pišák, isisleo, Psavec, labuť, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)