Jsi . . . ?
Milosrdný
je odpolední déšť
Pozdravy dálek
po okenních tabulích
Nevidomé krůpěje bolestí
zmařených chvil
poztrácené
jako první polibky
Nebo Tvůj pohled
zrcadlený na obloze
po níž tak dlouho
. . . a marně . . .
právě ten hledám
Ani už vlastně nevím
Jsi ještě?
Nebo jsi jen byla . . . ?
Prosím . . .
. . . napiš mi . . .
Já stále ještě jsem . . .
Přečteno 509x
Tipy 14
Poslední tipující: Lota, Pišák, isisleo, Psavec, saddova
Komentáře (4)
Komentujících (4)