Nenávidím tě,ale miluju tě....

Nenávidím tě,ale miluju tě....

Anotace: Ublížil si mi a moc....ale už je to díkybohu za mnou

NENÁVIDÍM TĚ,ALE MILUJU TĚ...

Proč si mi to udělal?
Nechápeš,jak si mi tím ublížil?
Tolik jsem ti věřila a ty jsi mě tak zklamal.
Nechápu tě,co tě k tomu vedlo?
A co z toho teď máš?
Věděl si,že když mi to řekneš,že mě tím ztratíš.
A to je asi jediné,co je na tobě dobré-upřímnost.
Ale někdy i upřímnost dokáže hodně ublížit.
Zlomil si mi srdce,rozlámal ho na tisíc malých kousků
a ty kousky už nikdy nikdo nedá dohromady.

Milovala jsem tě,jako ještě nikoho a taky jsem na to doplatila.
Odevzdala jsem ti celou svoji duši.
Bezhlavě jsem věřila,že jsem našla toho pravého
a že s tebou konečně budu šťastná.
Ale tohle všechno jsem si jen namlouvala.
Jsem prostě strašně naivní a opět sem naletěla na krásný řeči.
Tolik jsi mi toho sliboval a říkal jsi jak bude všechno nádherný a dokonalý.
Tak proč si mi to říkal,když si věděl,že se to nikdy nestane?

Představovala jsem si krásné chvíle s tebou.
Snila jsem o tom,jak mě líbáš a držíš v náručí.
Začínám pochybovat o tom,že si mě vůbec měl rád.
Sice si mi pořád říkal,že mě miluješ a že jsem to nejkrásnější co tě v životě potkalo.
Ale proč si mi to vlastně říkal?
Buď umíš být dokonalý herec a umíš se tak skvěle přetvařovat
nebo seš bezcitný a neuvědomuješ si,že tím strašně ubližuješ!

Nevím,nechápu tě...
Já už teď vlastně nechápu vůbec nic.
A hlavně nechápu sama sebe.
Mám v hlavě zmatek a nevím co mám dělat.
Jsem zoufalá a úplně na dně a nevím,jak dál.
Jsem unavená a znechucená a nemám sílu dál něco dělat.
Tohle byla poslední kapka...už nechci...nemůžu!
Ty si žij šťastně a vzpomínej na mě v dobrém.
Snad si to jednou uvědomíš a dojde ti,jak si mi ublížil.

Dávám ti teď poslední sbohem a odcházím se slovy:,,NENÁVIDÍM TĚ,ALE MILUJU TĚ!!´´
Autor Yithula, 03.04.2008
Přečteno 416x
Tipy 8
Poslední tipující: Rošták Domča, niky x), Sabinka, Dračičák, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Celé tohle dílo mě emocemi jen zahrnulo,je to krásně napsané,je to prostě od srdce,holka ani nevíš,jak ti rozumím...

10.04.2008 14:59:00 | Rošták Domča

líbí

Dobře zakonečené, celé dílko je emoční, mnoho citů a pocitů, na mne docela aj dost smutné. Ja mi líto, když láska odchází, mno pokud to nende nijak napravit ... snad potkáš jiné štěstí, co pomůže na bolest zapomenou a nechá jen ty hezké vzpomínky.

03.04.2008 06:26:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel