Láska do skonání světa

Láska do skonání světa

Anotace: Já lásku necítím...dnes ne...ale po přečtení velice krásné knihy jsem se rozhodla ji pocítit aspon při psaní básně. Láska je krásná věc...

Miluji tě
Jsi můj jarní kvítek
Miluji tě
Jsi můj slavíček
Píši básen
To pro tebe jen
Jsi můj život
A můj jediný sen
Když slzy zužují mou tvář
Stačí jeden úsměv tvůj a jeho zář
Má lásko
Jsi můj do skonání světa
Má lásko
Napadá mne jen jediná věta
Autor Trinaja, 03.04.2008
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel