Nebe
Nebe je plné hvězd,
já chci Ti jednu snést.
Nebe je plné mraků,
jako země plna zázraků.
Nebe je plné citů,
moc vděčím, že jsi tu.
Nebe je plné vášní,
milovat Tě, je tak zvláštní.
Nebe blikajících krás,
nikdy nechci, aby náš cit zhas.
Nebe je plné přání,
mé srdce tebe shání.
Nebe plné souhvězdí,
naše láska nás uvězní.
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)