Když vyndáš špunt, následuje tvrdý dopad, zwe kterého se musíš vzpamatovat. Ale aspoň víš, na čem jsi doopravdy. Je jen na tobě potom, jak se s tím vypořádáš...
Každopádně, v iluzích a snech se žít nedá. To není život. Člov+k z nich krom pár stupidních úsměvů nemá... Bohužel...
18.04.2008 12:17:00 | Nikytu
No jo, když v něčem plaveš, je to zlý, ale když vytáhneš špunt skončíš na dně. Co je horší???
17.04.2008 09:59:00 | Dračičák