??..
Miluju tě víc a víc,
ale na tom nezmůžu nic.
Byl jsi jediný koho jsem milovala,
a ted si tak zavzpomínala.
Vzpomínám jak jsme se smáli,
ruku v ruce jsme měli.
Ale jednou se něco stalo,
a všechno to skončilo.
Já tě miluju a udělala bych všechno,
zatím co ty miluješ jinou.
Ale ubližuješ mi ještě tím,
že se vodíš s někým jiným.
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu, Someday, jesterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)