Anotace: Divné pocity, divné myšlenky...Poslední věta není hlavní myšlenkou.
hmm je to zvláštní..zaujaly mě obraty s přírodou:-) amorek to tak totiž dělá už postaletí...:-)
20.07.2008 11:51:00 | Lady Carmila
fíha, dokonale vyjádřené...a...tak nějak rozumím tomu, co jsi napsala...je mi to svým způsobem blízké
drž se :-*
03.04.2008 18:33:00 | 0-0
rozhodne zajimave slovni obraty i napad..bohuzel zpracovani me uz tolik nezaujalo..ale nejhlavnejsi stejne je , jaky pocit z te basne mas ty...
03.04.2008 16:21:00 | saddova