Paradoxní souznění
Anotace: Stává se to...snad jednou za život.
Souzvuk plný paradoxů.
Krystalky cukru smetené dlaní.
Trápení padlo pod stůl.
Zbyl čas na nevnímání.
Spojeni jedním dechem,
co se nedá chytit.
Skřípání zubů.
City.
V děravé síti.
Pochyby.
Co kdyby.
Kam až jen...
do zrcadla se nedívej !
Přečteno 328x
Tipy 28
Poslední tipující: enigman, Pavelpaja, maena, Čarokrásná dívka od vedle, Pišák, cevert, Martinecka23, sioned, WhiteSkull, Lota, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)