Sny si často ničíme sami
Zahrnul jsi mě růžemi,
já je odmítala,
zahrnul jsi mě penězi,
já je neutrácela,
zahrnoval jsi mě smutkem,
a já neplakala.
Nedělala jsem nic,
co jsi chtěl,
milovat jsem nedokázala,
to více naši zem.
Teď dokážu Tě opustit,
protože já jsem snem.
Tvým snem, který jsi zabil.
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: estrellita, Pišák, Belmon, WhiteSkull, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)