Anotace: z lásky, která mi dělá ze života houpačku
Tak tohle mi nedělej, má obrazotvornost je skvělá, ale teď zavádějící úplně jiným směrem než je to psané. A nebo ne? :-)))
Jo, teď se tu chechtám díky poslednímu gestu po zhasnutí lampičky.
24.05.2008 11:59:00 | kouzelníček