Zamrzlé srdce
Stromy se zelení obalují,
na louce září už několik květů,
ptáčci zde vesele zpívají,
zpívají celému světu.
Z úkrytů vynořují se všichni,
co uložili se k zimnímu spánku,
na žhnoucím sluníčku každý den
užíjívají si jarního vánku.
I zamrzlá řeka pomalu taje
a její proud zas dostává svůj starý směr,
však to moje srdce nikdy neroztaje,
díky Tobě ztvrdlo na kámen!
Přečteno 467x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Anne Leyyd, Pešulka, Oči, estrellita, Bíša, Roger
Komentáře (2)
Komentujících (2)