...usmievam sa...lebo ktosi ma povedal, že radšej bude čakat´na Godota...pravda, sem to akosi nepatri...len som sa chcela podakovat´... :-)
05.04.2008 12:21:00 | Lota
teda, nechtěla sem dělat ozvěnu - moje otázka měla být: a dáma, stojí O TO?! a du radši spát teda už... brou všem tu :o)
05.04.2008 00:21:00 | hanele m.
tohle je krásný:
Moje ticho čaká
kto ho pohľadí...
aj roboti píšou WOU :o)
04.04.2008 21:53:00 | hanele m.