Stojím o Tebe
Ještě teď cítím na své kůži...Tvůj horký dech...
A sametové polibky...na nedočkavých rtech...
Vypadá to všechno...líp než skvěle...
Celičké hodiny...objímáš mě vřele...
Ale...
V tomto světě...existuje snad jistota...?
Strach, ten přemůže...jedině lásky čistota...
Věř mi drahý...že o Tebe stojím...
Přesto o ztrátu...potají se bojím...
Doufám, že nás čeká...spousta krásných chvil...
Vše udělám pro to...aby šťastný jsi byl...
Svou vřelou náruč...otevři mi znova...
Do srdce pošeptám Ti...ta nejněžnější slova...
Přečteno 623x
Tipy 29
Poslední tipující: Myrja, Martin Šimeček, pavlis, Martinecka23, Rošták Domča, ficule, Pišák, vodnař, Juan Francesco de Faro, Vlk v rouše, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)