Vrať se mi

Vrať se mi

Anotace: Něco podobného jsem zažila.

Víš bylo to tak všechno moc krásný na to,
aby nám to vydrželo dlouho...,
ale netušila jsem,
že to skončí takhle!

Pamatuj a nikdy na to nezapomeň,
že tě miluju a jsem tu pro tebe!
Vrať se, Miláčku!
Autor Foxy, 16.07.2005
Přečteno 667x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí