Pár veršů o lásce z terakoty
Anotace: ...či snad spíše pár veršů na rozloučenou...
Již dohořela lásky svíčka
jak raněná holubička
padáme dolů do temnoty
my dvě figurky z terakoty
Až dopadneme smutkem slepí
rozbijem se v drobné střepy
z nich vyberu si kamínek
se spoustou krásných vzpomínek
Pak tu černou skříňku naší lásky
pověsím si na provázky
co pavouček je rozechvěl
vždyť já jen s tebou jsem být chtěl
Přečteno 470x
Tipy 22
Poslední tipující: Tanzania, Nahá, 11477, Kethrin, Pišák, STIMPRE, Mišpule, Traci, Rathell, Alan Black, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)