Letíme spolu nad mořem
Držíš mě pevně v náručí,
cítím, se s tebou v bezpečí,
něžně mne hladíš,
do očí mi hledíš...
Letíme spolu nad mořem,
před námi zapadá slunce,
odrazy jeho paprsků
třpití se na tvém těle...
Nebojím se, že spadnu,
tvé paže mne nepustí,
vždy tu budeš pro mě
a já- jen pro tebe...
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
Komentáře (0)