Krásně veršuješ, rýmuješ a formuluješ myšlenky... Opravdu má pro to cit a tvoje dílka se mi moc líbí, protože mají svoje charakteristické kouzlo. Tvůj výtvor vždycky poznám :-)
06.04.2008 20:35:00 | Ariella13
dobrý, tak trochu chápu obsah, protože mě tohle vcelku často samotného napadá.
04.04.2008 21:35:00 | Aka Kiss