SAMA už musím jít dál
Tak zapomeň už na to,
já nemůžu ti za to,
nejsi dost silný zlato,
abys mohl jít dál...
Sama raději půjdu tam,
kde to už moc dobře znám,
Samé pasti a na těle spousta ran,
ale já musím jít sama dál...
Tomuhle nebezpečí vystavit já tě nechci,
říct NEMILUJI TĚ je pro mě teď lehčí,
Neboj, budeš mít život hezčí,
ale já musím jít dál...
Dál do té tmy, kde všechno bolí.
Dál do té tmy, kde jsou jen oči utopené v soli.
Dál do té tmy, kde jednou za 100 let svitne slunce svit,
dál do té tmy, kde to světlo říká...Už jsi připraven znova začít žít...
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: PPetrushka, jesterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)