A zase o touze...
Anotace: Já na lásku čekatel...
Když nazpět myšlenky se vrací
svůj život hodnotím...
a dá to velkou práci
jak vyrovnat se s tím.
Byly ženy a jsou děti
a čas tak hrozně letí
nejen vinou svou o to nejhezčí jsem přišel
a varování moudrých tak nerad jsem slyšel.
Teď jsem sám a stal se ze mne čekatel
sedím sám a čekám která najde mně
vím,že dát mohu jí jen pakatel
a tak sedím sám a hledím do země.
Jen čekám až nějaká mně zvolí si
snad moji lásku žádná nechce ani
tak sedím jen a hledím do mísy
a myšlenky mé utíkají za ní...
Vladyka xxx
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Xindy, takova
Komentáře (1)
Komentujících (1)