Duše vábničky
Anotace: Není to pro vás, není to pro mně...není to asi pro nikoho
Stál si tady...
ovlivněn mou myšlenkou,
mou pózou,
uprostřed postele
vhozené životy
napospas sami sobě,
v sebemenší vnitřní
kreativitě tohoto světa...
V tuto chvíli umlčeni,
plni jeden druhého,
šťastni..
Pravá, neposkvrněná
síla lásky,
sblížení..
Na druhé straně
nemohoucnost,
strach.
Prostoupit,
zůstat,
odejít...
Čekání v něco co nepřijde.
Zmýtaní emocí,
vypsaní do prázdna..
A ty jsi šel...
neměl si navybranou,
ač v sobě nosíš cokoli,
věř, že já taky...
Přečteno 551x
Tipy 59
Poslední tipující: 6thSun, Andee, drsnosrstej kokršpaněl, Romana Šamanka Ladyloba, Ctěný pán, Vasta.Pasta, WhiteSkull, Veru, Monsignore, bobi bobie, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)