Ahojky!Jednak Ti děkuji za hodnocení mého dílka a potom Ti chci řící,i když to bude znít jako otřelá fráze,jsi mladá a život před sebou takže nezoufej a věř,bude líp!Podívej,já jsem už skoro dědek a stále věřím,že ještě prožiji něco krásného a že to štěstí na toho vola prostě jedou sednout musí,Ahoj a Tvoje verše mají hloubku a cit a jsou krásné.Vladyka.
06.04.2008 12:29:00 | vladyka
právě že tohle je reakce na naplnění, který během vteřiny vystřídala prázdnota...
05.04.2008 23:37:00 | Caracol
když neprožiješ prázdotu
jak poznáš, co je naplnění?
05.04.2008 10:21:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd