Jednou nohou v záhubě
Anotace: Sem šťastná a zároveň mám strach..
Mysl mi sžírá cosi, ..láska.
Duší mi proudí závan štěstí..
Na křídlech vysí sázka,
jenž budoucnost mi věstí..
Padám..do neznáma,
mávám chapadli jak smyslů zbavená.
Anděl se zlatem se vznáší mezi náma,
co to znamená?!
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Danah, Vladimír P.
Komentáře (3)
Komentujících (3)