Démonova trilogie
Anotace: proč chtít do nebe, když můžeme do pekla... ;-)
Sbírka:
Láskou svou...
Démonova trilogie
zní mi hlavou
jak polární záře,
kterou voněl.
Každý pergamen
tisícsetkrát popsán
plavým uhlem
z uplakané duhy.
Té mé…
Na jazyku
sladké inferno
skryté v polibcích.
A kde je nevinnost?
Kouřem z kadidla
voněl celý den.
Pobledly hvězdy
s chtíčem v očích.
S tím naším…
Utichlá tma zpívala
ukolébavku
pro rozpálenou kůži
a naše ruce tančily tango.
Cítím tě na svém těle
jako noční fantazii,
jako kouzelný sen,
na který se nezapomíná…
Už nikdy…
Přečteno 359x
Tipy 17
Poslední tipující: WhiteSkull, carodejka, pavlis, excited, NikitaNikaT., blue, Bíša, Psavec, prostějanek, Pišák
Komentáře (4)
Komentujících (4)