Nenaplněná touha...
Než usnu moje ruka Tvoji marně hledá
a tlukok srdce zas mi usnout nedá
proč jinou nehledám,tolik se tomu bráním
a tak marně správná slova scháním.
A tolik,tolik toužím
a dal bych jí vše co mi zbývá
a tak v samotě se soužím
a duše má černé chvilky mývá.
Tak bez lásky jsem jak mrtvý
a vidim,že těžko je mi žít.
za lásku dal bych jí svůj život
když bez lásky už nechci být.
A tak hledám tu ztracenou
a po tmě vnady její
však není tu,a jen moje já
tu ve tmě tiše stojí.
V té touze pak usínám
ale spím jen tak lechce
ač mozek silou vypínám
jí z mysli odečísti nechce.
Vladyka 08
Přečteno 533x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, Ctěný pán, Xindy
Komentáře (2)
Komentujících (2)