O smutku
Anotace: poslední taková , slibuju. :-)
Pokoj je plnej kouře
(ne z cigaret)
ale z mý ohořelý duše
ze srdce vytéká kyselina
dere se do očí
a kazí mi
usínání
bráním se slovům
která se mlčky kradou
podsvětím slz
a anonymně zabíjejí čas
který přestal kvést
co jsi odešel...
Přečteno 379x
Tipy 8
Poslední tipující: Boudicca, Orichi, Petrik78, drsnosrstej kokršpaněl, Game, jedam, saddova, Vladimír P.
Komentáře (4)
Komentujících (4)