Končím
Chytil jsi mě za vlasy a vyhrožoval
Zhltl jsi mé prosby a pak je překrucoval
Myslel sis, že se bojím bolesti
Ale nejsem ty, s tvými neřestmi
Můžeš mě trápit, ničit a trestat
Jako bych nevěděla, že nedokážeš přestat
Už dávno tam nejsem, mé suché oči vyhasly
A tvůj vztek jen potvrdil, co deště přinesly
Vzdala jsem se života po tvém boku
A vím, že mě probodneš hned na dalším kroku
Přečteno 538x
Tipy 8
Poslední tipující: Freak, Pevya, jedam, estrellita, Aangela
Komentáře (2)
Komentujících (2)