.
.
...obrázky na zdi
co dřív byly prázdný
v šuplíku fotky
pro vzpomínky krotký
i ty zoufale drzý…
jsme ve svý tvrzi...
hračky všude kolem
ráj už tady dole
na zemi…
o tom všem zdá se mi…
…rohlíky křupavý
(noc co noc vytráví)
knihovna plná knih
za oknem možná sníh
uvnitř teplo napořád…
ještě ne…
...............jednou…
.................................snad...
.
.
Z předchozí básenky (viz výše) jsem dostala chuť na kávu, zde křupavé rohlíky ... komu by se to nelíbilo. Já ale nesnídám, tak až třebas na oběd :o) Básenka je pěkně napsaná.
08.04.2008 06:10:00 | NikitaNikaT.
Domov není místo kde bydlíš,
... ale kde ti rozumějí ...
" Christian Morgenstern "
07.04.2008 16:33:00 | HarryHH
svět někam pádí..
a my..
v týhle popletený době..
podléháme poněvač nás porát něco svádí..
a jediný doma..
máme v sobě..
06.04.2008 23:18:00 | Bean
ako vždy Hani... krásne... omotá srdce, pohladí... vďaka za zážitok...
05.04.2008 23:06:00 | sophia92
já teda nevím proc ty lidi nepisou komentare..zvlast k takove povedene basnicce, jakou tato vskutku a nepochybně je...
05.04.2008 21:59:00 | saddova