Ženy typu vamp
Anotace: Pouliční bardské zpěvy
Vysoká tvář měsíce,
výš než světla lamp.
Ženy brázdí ulice,
ženy typu vamp.
Jsou to ženy kočičí,
patří stínům, zdem,
láska lásku neničí,
láska patří všem.
Láska lásce dává šach
v kyprých ňadrech žen.
Kdo je oběť? Kdo je vrah?
Kdo je odsouzen?
Přečteno 327x
Tipy 11
Poslední tipující: Charibeja, Bloodmoon, Psavec, Donicia, WAYWARD, mOBSCENE, saddova
Komentáře (4)
Komentujících (4)