Noc s Tebou...
Noc bere nás...do své náručí...
Dotykům přeněžným...nás lásko naučí...
Ať každé mé slovo...hladí Tvou duši...
Pro Tebe miláčku...srdce mé buší...
Líbej mně, nepřestávej...líbej mně dlouze...
Podléhám vášni...podléhám touze...
Usínat a probouzet se...chci jenom s Tebou...
Bez Tebe smutno je...a noci mě zebou...
Přečteno 595x
Tipy 21
Poslední tipující: Martin Šimeček, pavlis, kroužek, Martinecka23, Belmon, milan nov, Myrja, fialová, saddova, Maxí, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)