Ztracená
Ztratila jsem city na ulici,
byly pošlapány, zbity, vším co ničí.
Nedůvěra v hrdle uzamčená,
za lásku se platí krutá cena.
Ztratila jsem sebe, když jsem spala,
nikdy bych už v nikom neroztála.
Dveře k mému srdci jistí mříže,
nikdo nesmí ani o krok blíže.
Ztratila jsem tebe na ulici.
Kde jsi moje lásko věčně spící?
Projdeme se spolu za úsvitu,
abych byla jako kdysi plná citu.
Přečteno 354x
Tipy 13
Poslední tipující: denebrin, maena, fialová, vodnař, bobi bobie, Jessi.L, Psavec, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)