myslím, že takto by to bylo lepší, když je to báseň:
Miluji tvou duši
čistou jak padlý sníh,
miluji tvé srdce
co kolem sebe dává smích.
Miluji tvé dlaně
když hladí mne po tváři
miluji tvé oči
v nichž se hvězdy odráží.
Tak proto prosím
zůstaň taková
jaká jsi
vždyť jsi má víla
co slunce do duší přináší.
06.04.2008 22:36:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd