Milování
Anotace: Těla splynou avšak mysl zůstane rozdělená.
Odevzdáváme se sobě,
s láskou v srdcích,
přesto prázdní.
Nedokážu se ti dát,
bez starostí,
znovu celá.
Milujeme se jak ptáci,
bez citů, emocí,
jen pro touhu,
spalující bouři hormonů,
bez důvěry,
bez splynutí.
Přečteno 485x
Tipy 2
Poslední tipující: Obyčejný básník
Komentáře (1)
Komentujících (1)