Splněný slib
Dal jsem ti slovo lásko moje věčná,
srdce jsem nenechal ležet u cesty,
dobře vím že touha tvá je nekonečná,
zbytečné jsou všechny protesty.
Nic neprodal jsem, ani nebral zdarma,
vždycky jsem miloval srdce co buší,
souhrn všech činů, pod názvem karma,
odhalí zlobu, která nám nepřísluší.
Žádné slovo se nedá vzít zpátky,
tak nabízím ti zase příměří,
nezlob se lásko, život je tak krátký
„věř že jenom čas nás prověří.“
© 2008, Sidy
Přečteno 658x
Tipy 49
Poslední tipující: andynka.n, Jessi.L, vapiti, s.e.n, blue, toužím.jít.dál, d---, Alan Black, Kozoroh 1, labuť, ...
Komentáře (19)
Komentujících (12)