Mám rád
Anotace: Tak...a už je to tu zase... Zase jsem v háji, zase nevím co dál, zase blbnu... Zase...
Líbíš se mi...
Bojím se zklamat.
Jsi v mém podvědomí...
Nechci už strádat.
Jsi milá...
Neodtrhnu se Ti od očí.
Být s Tebou je síla...
Vichr,co mým srdcem zatočil.
Věřím Ti...
Svezeš se semnou v kočáře?
Libám Tě na šíji...
A v noci mávám z oltáře.
Přečteno 728x
Tipy 5
Poslední tipující: Kallkaa, Ahimsa, excited, Radushka, ejwo
Komentáře (1)
Komentujících (1)