dotek
laskavý dotek kouzelné je umění
ne jednu strast naradost promění
dotek je třeba každičký den
malé pohlazení postačí jen
laskavý dotek rozpustí led
bez dlouhých frází,bez dlouhých vět
potěší u srdce doteků pár
pohladí v srdci plamene žár
Přečteno 419x
Tipy 7
Poslední tipující: Lota, excited, labuť, Psavec, estrellita
Komentáře (2)
Komentujících (2)