Promiň lásko, chci Tě zpět
Anotace: každý den žít jako v básni..
Vyznat se, přiznat barvu..
Černou jako noční hýření
Delší vlasy, co pak asi..
nastane smíření ?
Skokem z okna, návrat domů
Předtím s ní pod listy stromů
Panebože, ještěžetak..
Zda-li pak bych padnul zpět
Kdoví, to je jedno..
Ty jsi mi ukázala lásky svět
Dotek Tvůj a vůňě svěží
Odolat Ti ? To jen stěží..
Polibek ranní mé srdce spraví
Jsem úplně jinde.. v ráji
Dopoledne paří slunce..
A co my ? Maturujem v máji.
Přečteno 545x
Tipy 5
Poslední tipující: ema mraz, Psavec, Kett, estrellita
Komentáře (3)
Komentujících (3)