Anotace: ............
Řéká se, že rozbití zrcadla = 7let neštěstí, snad takhle dlouho nebude trvat to poskládání. Přeji mnoho štěstí a držám všecky palečky, co mám.
08.04.2008 06:18:00 | NikitaNikaT.
Smůla. Snad se dá ještě zrdcadlo slepit, ale bude vidět jasný obraz,nebo se bude lomit v jednotlivých střepech?
07.04.2008 22:18:00 | HannyJanny