Slovo nad rozedněním
Anotace: Kéž by ses zastavila, abych Ti mohl říct...
Zachráním Tě, slyšíš?
Voda teče a Ty mě nevnímáš
Chceš světlo, ale svíčku zhasínáš
Jsem tu, když ráno křičíš
Zlámal bych si vaz, abys byla šťastná
Na dálnici se protneme a mineme
Svá těla do papírku od cigaret svineme
A pouliční láska se nejeví jako spásná
Kam mě to ženeš, už nestačím
Chci se otočit a podívat se na Tebe
Vrať mi mé boty, zima tak zebe
Kdy konečně samotu z Tebe vypáčím?
Přečteno 585x
Tipy 4
Poslední tipující: Veronikass, Gabrielle Taroka, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)