Lucerna na rohu
Jako miniatura
se sloní hlavou
je cár plakátu
z rohu ulice
Mává mi na pozdrav
Zve na poslední představení
( . . . o vlastním životě)
zbytek je odtržený . . .
. . . míjím lucernu
(svítí tam celé dny)
Nikdo ji nevnímá
Ranní spěch
po únavném víkendu
Stojím na červenou
na přechodu dnů
a pod svítící lucernou
už není můj stín
Proměnili čas
(svítá dřív . . .)
Ale její přátelský svit
stále mne provází . . .
Víš
až příště se potkáme
bude nám líp
Překleslím mapu našich osudů . . . !
. . . a koupím Ti náruč narcisek . . .
Tak prosím . . . neplač už . . .
. . . nezoufej . . .
Příště . . .
Přečteno 438x
Tipy 18
Poslední tipující: Myrja, Noc17, Skywalker, spare, mamina, Psavec, labuť, Dračičák, saddova, Lucie Teru, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)