Ach jo, dvojčata...
Anotace: Tak mi přijde, že se tady až moc otvírám... Kdyby se toto dostalo k nesprávnýmu člověku, to by byl trapááás:-) To jsem celá já, radši to v sobě dusim, než abych to dala pořádně najevo...
Jsou dva. Stejní.
Oba zadaní.
Jeden se do vztahu dostává.
Druhý milé na rozloučenou mává.
A já? Mám pro ně slabost.
Srdci nejde říct dost.
Láska s nimi nebyla by oukej.
Tajně, opatrně, bych šeptala: "Čekej!"
Zraky jiných nás by sledovaly,
štěstí by nám nepřály.
Problémem byl by náš věk,
prostě na dlouhou trať běh.
Ani nemluvě o lidech,
kterým by to vzalo dech.
Jejich přátelství sebralo klíč
od našich srdcí, nese ho pryč.
Ze strachu před ztrátou,
nocí další propitou
zas jen proplujeme,
a to nejcennější ležet necháme.
Tebe dvojče - půl roku jsem milovala.
Štěstí Ti nepřála.
Láska ze dne na den přešla mě.
Došlo mi, že nebyla pro mě.
Po dvou měsících opakuji chybu,
z dvojčete sedám do sedu.
Teď, Ty druhý, vlastně stejný.
Jen modlím se, aby cit to nebyl vážný.
Zas by to bylo jen trápení.
S Tvou dívkou, mojí přítelkyní
máme vztah blízký,
tak trochu mi nahrazuje cit matky...
Takže pěkně v tom lítám.
Bez duše se zase motám.
Snažím se tomu bránit.
Nechci, ne nechci, se zase trápit.
ACH JO, DVOJČATA!!!
Přečteno 403x
Tipy 11
Poslední tipující: Lenni, Walentine, Lady Carmila, Herbert Dalloway, Erion Fate, .K.r.i.s.t.y., embryo v hlave, excited, Dračičák, Liss Durman
Komentáře (4)
Komentujících (4)